top of page
landing_final_final.jpg

Distributor ekskluziv i ER-LAC për territorin e Shqipërisë.

DE-AL Color Group, themeluar në vitin 2020 është një kompani e specializuar në fushën e tregtimit të materialeve të ndërtimit, bojërave dhe aksesorëve për lyerje. Cilësia dhe përkushtimi për të sjellë tek ju më të mirën na diferencon. DE-AL Color Group është distributor zyrtar i markës ER-LAC për territorin e Shqipërisë, e mirënjohur për produktet inovative, me kualitet maksimal dhe miqësore për përdoruesit dhe mjedisin

Na ndiqni në instagram!

Vizitoni Showroom-in tonë në Tiranë

bottom of page