top of page

DYNA-FLEX PU HYBRID është një ngjitës elastomerik hibrid (akrilik poliuretani) i teknologjisë së re. Është ideal për çati, ulluqe, mbjellëse, kanale vaditëse etj. Formon një membranë elastike 100% të papërshkueshme nga lagështia, duke ofruar mbrojtje superiore ndaj ujit të ndenjur.

 

Siguron ngjitje të shkëlqyeshme, mbyll çarjet dhe nyjet dhe u reziston kushteve ekstreme të motit nga -20 grade deri në 80 grade. Ngurtësohet dhe bëhet i kalueshëm shpejt, pa u ngjitur, duke parandaluar grumbullimin e papastërtive. Ka reflektim të madh dhe ndihmon në kursimin e energjisë për ftohje.

ER-LAC Dynaflex

    bottom of page