top of page

Rreth Nesh

CILËSI & PËRKUSHTIM

DE-AL Color Group, themeluar në vitin 2020 është një kompani e specializuar në fushën e tregtimit të materialeve të ndërtimit, bojërave dhe aksesorëve për lyerje. Cilësia dhe përkushtimi për të sjellë tek ju më të mirën na diferencon. DE-AL Color Group është distributor zyrtar i markës ER-LAC për territorin e Shqipërisë, e mirënjohur për produktet inovative, me kualitet maksimal dhe miqësore për përdoruesit dhe mjedisin.

MISIONI

Synojmë të sjellim tek ju produkte të një standarti maksimal dhe me një gamë të gjerë aplikimesh, pasi për ne cilësia vjen e para.

20220427_054628943_iOS.jpg
bottom of page