top of page

AQUA STAIN është një llak ruajtës druri me bazë uji, për sipërfaqe druri të brendshme/të jashtme. Ofron veti të larta depërtuese, duke mbrojtur në mënyrë efektive kundër kërpudhave, insekteve, krimbit të drurit dhe mykut.

 

Ai përmban një sistem të veçantë filtri UV, i cili siguron mbrojtje të plotë kundër rrezatimit ultravjollcë diellore. Falë aditivëve të veçantë, është rezistent ndaj shiut dhe lagështisë. Zbatohet lehtësisht dhe siguron një sipërfaqe tërheqëse të qartë gjysmë shkëlqimi, duke treguar kokrrat e drurit të zhveshur.

 

Është pa erë, elastik që nuk zhveshet dhe ofron mbrojtje afatgjatë.

Tani në dispozicion në MAT 2020!

ER-LAC Aqua Stain

    bottom of page