top of page

CHASSIS COAT është bojë për mbrojtje antikorozive e përshtatshme për karrocat e makinave si dhe sipërfaqe të tjera metalike.

 

Është shumë efikas, thahet shpejt dhe siguron mbrojtje të shkëlqyer kundër ndryshkut, rezistencë shumë të mirë mekanike, elasticitet shumë të mirë dhe rezistencë ndaj efekteve kimike, detergjentëve, vajrave, yndyrave, etj.

ER-LAC Chassis Coat

    bottom of page