top of page

RUST STOP është një shtresë e posaçme antikorozive 1K, me shkëlqim, e sipërme për sipërfaqe metalike. Krijon një barrierë absolute kundër lagështirës dhe ndryshkut.

 

Bie në sy pasi përbërja e tij revolucionare eliminon procedurën e zakonshme (smerilim, astar kundër ndryshkut, bojë përfundimtare) dhe lejon aplikimin direkt në sipërfaqet metalike të ndryshkura pasi funksionon si astar antikoroziv dhe shtresë e sipërme njëkohësisht.

 

Është zgjidhja ideale për sipërfaqet metalike të vjetra dhe të reja si parmakë, dyer, dritare, karrige, tavolina, llamba etj. të ekspozuara ndaj kushteve ekstreme të motit pasi RUST STOP mund t'u sigurojë atyre mbrojtje afatgjatë. Ka rezistencë të fortë ndaj korrozionit, aplikohet lehtësisht dhe ka fuqi të lartë fshehëse.

 

Ruan shkëlqimin dhe nuancat e saj të pandryshuara për vite me rradhë. Është pa plumb dhe krom.

ER-LAC RUST STOP

    bottom of page