top of page

H-SPEED COLOR është një bojë smalti, rrëshirë alkide me shkëlqim për sipërfaqet e makinave dhe metalike.

 

Është i përshtatshëm për sipërfaqe metalike, karroca makinash dhe makineri bujqësore. Ai shquhet për aftësinë e tij për të siguruar ngjitje të shkëlqyer dhe për t'u tharë shpejt.

 

Ka fortësi të lartë sipërfaqësore dhe ruan shkallën e tij të shkëlqimit dhe hijen e tij të pandryshuar për një periudhë shumë të gjatë kohore, edhe në kushtet më të vështira të motit.

ER-LAC H-Speed Color

    bottom of page