top of page

VELATURA është një shtresë e bardhë me bazë rrëshira sintetike.

 

Është i përshtatshëm për mbushjen e poreve të sipërfaqeve prej druri të brendshme dhe të jashtme në ndërtesa, përpara se të aplikoni shtresën e sipërme, ER-LUX të ER-LAC.

 

Bie në sy pasi mbush me lehtësi poret e drurit dhe siguron ngjitje të madhe. Lehtë për t'u përdorur, nivele të shkëlqyera. Thahet shpejt dhe rërësohet lehtë. Është pa plumb.

ER-LAC Velatura Primer

    bottom of page