top of page

AQUALAQUER është një bojë pa erë, e holluar me ujë, e cilësisë së lartë dhe teknologjisë së re, e përshtatshme për përdorim të brendshëm/të jashtëm.

 

Mund të aplikohet në sipërfaqe si druri, metali, PVC në dyer, dritare, dollapë, konstruksione metalike dhe druri. Zbatohet lehtësisht ka ngjitje të shkëlqyer dhe mbulim të lartë.

 

Në krahasim me bojërat e zakonshme të smaltit ruan shkëlqimin e tij për shumë vite dhe nuk zverdhet.

ER-LAC Aqua Laquer

    bottom of page