top of page

TIKU OIL është një përzierje vajrash natyralë të kombinuar me dyll mbrojtës. Ruan dhe ringjall sipërfaqet prej druri dhe zëvendëson vajin e humbur nga ekspozimi i tyre në diell dhe kushtet e vështira të motit. Shfaqet dhe përmirëson kokrrat e drurit të zhveshur.

 

Përdoret për rinovimin dhe mirëmbajtjen kryesisht të drurit të fortë si dru tik dhe iroko, por edhe për çdo sipërfaqe tjetër prej druri.

 

Rekomandohet veçanërisht për mobiljet e verandës dhe kopshtit, si dhe për sipërfaqet prej druri të ambienteve të brendshme.

ER-LAC Teak Oil

    bottom of page