top of page

SMART PU HYBRID është një ngjitës elastomerik i përhapur hibrid (akrilik poliuretani) i teknologjisë së re. Është ideal për çati, ulluqe, mbjellëse, kanale vaditëse etj. Formon një membranë elastike 100% të papërshkueshme nga lagështia, duke ofruar mbrojtje superiore ndaj ujit të ndenjur.

 

Siguron ngjitje të shkëlqyeshme, mbyll çarjet dhe nyjet dhe i reziston kushteve ekstreme të motit nga -20 në 80°C. Ngurtësohet dhe bëhet i kalueshëm shpejt, pa u ngjitur, duke parandaluar grumbullimin e papastërtive. Ka reflektim të lartë dhe ndihmon në kursimin e energjisë për ftohje.

ER-LAC Smart PU Hybrid

    bottom of page