top of page

S-70 është një llak 1-komponentësh me bazë poliuretani për përdorim të brendshëm/të jashtëm. Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e sipërfaqeve prej druri dhe siguron mbrojtje afatgjatë.

 

Është i përshtatshëm për korniza druri, dyer, tavane, mure druri dhe përgjithësisht për të gjitha llojet e sipërfaqeve prej druri. Aplikohet lehtësisht dhe siguron mbulim të lartë.

 

Është i papërshkueshëm nga gërvishtjet, rezistent ndaj çarjeve dhe siguron një mbulim të lartë dhe sipërfaqe të fortë.

ER-LAC S70

    bottom of page