top of page

METAL SHIELD është një shtresë e poshtme me bazë alkid-rrëshirë për bojërat e smaltit, e përshtatshme për sipërfaqe metalike por edhe për mure që kanë problem intensiv të papastërtisë, zverdhjes nga tymi dhe gazrat.

 

Mund të aplikohet lehtësisht dhe thahet shpejt.

 

Siguron ngjitje të shkëlqyer, fortësi të lartë dhe mund të lëmohet lehtësisht. Produkti nuk përmban plumb ose kromate.

ER-LAC Metal Shield

    bottom of page