top of page

RUST PRIMER është një shtresë e poshtme antikorozive për sipërfaqet me ngjyra, me bazë rrëshirë sintetike, që shfaq efikasitet me rezistencë të lartë.

 

Siguron mbrojtje nga ndryshku për një kohë të gjatë dhe rezistencë në kushtet e vështira të motit. Thahet shpejt dhe siguron ngjitje të shkëlqyer dhe veti të jashtëzakonshme mekanike.

 

Është pa plumb.

ER-LAC Rust Primer

    bottom of page