top of page

WOOD STAIN është një llak mbrojtës, depërtues, ideal për të gjitha sipërfaqet prej druri, si dyer, dritare, korniza, parmakë, pjergulla, mobilje kopshti etj. Ka aftësi të mëdha depërtuese dhe mbron në mënyrë efektive nga kërpudhat, krimbat e drurit, myku dhe insektet.

 

Ai përmban filtra të veçantë UV për të siguruar mbrojtje të plotë nga rrezatimi diellor UV. Ai përmban aditivë të veçantë, që largojnë lagështinë dhe ujin e shiut.

 

Zbatohet lehtësisht dhe siguron një sipërfaqe të bukur, të pastër, gjysmë të shkëlqyeshme për të nxjerrë në pah kokrrat e drurit. Ka elasticitet të madh. Nuk copëtohet dhe jep mbrojtje afatgjatë.

ER-LAC Wood Stain

    bottom of page