top of page

HAMMER FINISH është një bojë dekorative dhe mbrojtëse me shkëlqim të lartë, metalike, e cila kur aplikohet jep pamjen e një sipërfaqeje me çekiç.

 

Është i përshtatshëm për sipërfaqe metalike, të galvanizuara, alumini dhe hekuri. Ai jep një sipërfaqe të ngulitur dhe me pamje me çekiç. Ka ngjitje dhe elasticitet shumë të mirë dhe siguron mbrojtje afatgjatë kundër korrozionit. Thahet shpejt dhe ka veti mekanike shumë të mira.

 

Nuk ndikohet nga vaji ose yndyra.

ER-LAC Hammer Finish

    bottom of page