top of page

ER-LUX është një bojë smalti me bazë alkidi rrëshirë për lyerjen dhe mbrojtjen e sipërfaqeve prej druri dhe metali. Është i përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

 

Zbatohet lehtësisht, ka nivelim të mirë, shkëlqim të lartë dhe mbulim të jashtëzakonshëm. Ka ngjitje të shkëlqyer pa çarje. Është rezistent ndaj zverdhjes në kushtet e motit të ashpër dhe ruan shkëlqimin dhe nuancat e pazbehura për një kohë të gjatë.

 

Ka rezistencë të jashtëzakonshme ndaj kushteve të vështira të motit, larjes dhe ndotjes së ajrit. Është pa plumb dhe krom.

ER-LAC ER-LUX

    bottom of page