top of page

METAL CARE është një bojë smalti me rrëshirë alkide, e modifikuar veçanërisht me veti antikorozive. Ajo thahet shpejt. Siguron ngjitje të shkëlqyer dhe fortësi të lartë.

 

Ofron rezistencë të lartë ndaj çarjeve dhe konsumimit, dhe ruan shkëlqimin dhe hijen e tij edhe në kushtet më të vështira të motit. Është zgjedhja ideale për të gjitha konstruksionet prej hekuri, si dyer, parmakë, makineri, karroca makinash dhe përgjithësisht sipërfaqe metalike.

ER-LAC Metal Care

    bottom of page