top of page

MINIO është një shtresë e poshtme antikorozive e bazuar në rrëshira sintetike, e përdorur si shtresë e parë për të mbrojtur sipërfaqet e hekurit nga korrozioni.

 

Aplikohet lehtësisht, thahet shpejt duke siguruar ngjitje të shkëlqyer pa pikime për shkak të natyrës së tij tiksotropike.

 

Ka veti të jashtëzakonshme mekanike dhe siguron mbrojtje kundër ndryshkut për një kohë të gjatë. Gjithashtu, është i përshtatshëm për sipërfaqe druri që mbron nga parazitët e drurit.

ER-LAC Minio

    bottom of page