top of page

SUN BLOCK është një llak i pastër i bazuar në rrëshira sintetike speciale për sipërfaqe druri të brendshme dhe kryesisht të jashtme. Është i përbërë nga filtra të veçantë, të teknologjisë më të re UV, të cilët mbrojnë plotësisht sipërfaqen e drurit nga rrezatimi diellor.

 

Formon një sipërfaqe të fortë dhe në të njëjtën kohë elastike, të papërshkueshme nga uji, me mbrojtje të gjatë kundër rrezeve të diellit, lagështisë, shiut dhe kushteve të vështira të motit.

 

Nuk ka efekte zhveshëse dhe ruan shkëlqimin e tij për një kohë të gjatë. Zbatohet lehtësisht dhe tregon bukurinë natyrale të sipërfaqeve prej druri.

ER-LAC Sun Block

    bottom of page