top of page

WATER SHIELD është një material i holluar me ujë, elastomer, hidroizolues dhe izolues, i papërshkueshëm nga uji dhe lagështia. Ofron ngjitje të shkëlqyer elasticitet afatgjatë.

 

Siguron rezistencë shumë të mirë ndaj kushteve të vështira të motit, nuk ndikohet nga rrezatimi UV, ndryshimet e temperaturës dhe nuk zbehet. Ka veti izoluese termike.

 

Është ideal për hidroizolimin e çatisë, muret e ekspozuara ndaj motit dhe kanalet e kullimit.

ER-LAC Water Shield

    bottom of page