top of page

Hidroizolimi dhe izolimi i lartë elastomerik i taracave.
• Karakteristika të shkëlqyera të hidroizolimit dhe izolimit termik
• Rezistencë e lartë ndaj rrezeve të diellit dhe kushteve të vështira të motit
• Elasticitet i lartë që ruan për shumë vite
• Nuk tkurret

ER-LAC Smart Water Shield

    bottom of page