top of page

STONY S-81 është një llak transparent, hidroizolues, ngjitës dhe mbrojtës për gurë dhe materiale të tjera ndërtimi. Është i përshtatshëm për gurë, mrekulli, tulla, tjegulla si dhe mbulesa druri prej guri të brendshëm dhe të jashtëm, si fasadat e jashtme të ndërtesave, hyrjet kryesore të brendshme, oxhaqet etj.

 

Shquhet për aftësinë e tij për të depërtuar thellë në pore dhe për të nxjerrë jashtë ngjyrat natyrale të sipërfaqes.

 

Ai mbron gurët nga kushtet e vështira të motit dhe lagështia. Gjithashtu ka rezistencë të shkëlqyer ndaj goditjeve dhe gërryerjes, nuk ndikohet nga rrezatimi diellor, nuk zverdhet me kalimin e kohës dhe nuk zhvishet. Mund të freskohet me të njëjtin material pa fërkim.

ER-LAC S81 STONY

    bottom of page