top of page

AQUA DECK OIL është një llak i pastër dhe gjysmë transparent me ndërtim të ulët me bazë uji për kuvertën prej druri.

 

Ka elasticitet të shkëlqyeshëm dhe depërtim superior. Bazuar në një lidhës akrilik të nanoteknologjisë shumëfazore me madhësi shumë të imët. Ai përmban filtra UV të teknologjisë së fundit të veçantë, të cilët mbrojnë sipërfaqet prej druri nga rrezatimi diellor.

 

Krijon një sipërfaqe shumë të mirë pa ngjitje, ka rezistencë shumë të mirë ndaj lagështirës dhe veti të shkëlqyera antibllokuese. Aplikohet lehtësisht dhe nxjerr në pah bukurinë natyrore të sipërfaqeve prej druri.

ER-LAC Aqua Deck Oil

    bottom of page