top of page

Bojë plastike ekologjike që lahet, pa erë, me cilësi të lartë.

 

• Bojë ekologjike e çertifikuar • Ideale për dhomat e fëmijëve, shkollat, spitalet • Rezistencë e lartë • Mbulim i lartë • Cilësi e lartë me çmim konkurrues • Rezistencë e shkëlqyer ndaj larjes/pastrimit Klasa 1 (EN13300) • Numër i pakufizuar i tonaliteteve

 

 • Përdorimi: I brendshëm
 • Sipërfaqe: Mur
 • Qëllimi: Lyerje përfundimtare
 • Aplikimi: Rul, furçë
 • Hollimi: 12-15% v/v me ujë
 • Koha e tharjes: 1-2 orë
 • Koha e rilyerjes: 2-4 orë
 • Mbulimi: 11-12m2/l
 • Shkëlqimi: Mat
 • Numri i shtresave: 2
 • Sistemi i rekomanduar i lyerjes: MONODUR NEPOY MICRONIZE(një shtresë) + SMART PLAST ECO (2 shtresa)
 • Tonalitetet: E bardhë dhe merr ngjyrë në një numër të pakufizuar tonalitetesh 
 • Paketimi: E bardhë (0.75L, 3L, 10L) | Bazat (1L, 3L,10L)

SMART PLAST ECO

  bottom of page