top of page

Bojë plastike profesionale me cilësi të lartë

 

• Performancë e lartë • Kombinohen vetitë e shkëlqyera me një cmim tërheqës • Aderim dhe elasticitet shumë i mirë • Rezistencë e lartë ndaj larjes • Numër i pakufizuar i tonaliteteve

 

Përdorimi: I brendshëm

Sipërfaqe: Mur

Qëllimi: Lyerje përfundimtare

Aplikimi: Rul, furçë

Hollimi: 5-10% v/v me ujë

Koha e tharjes: 1-2 orë

Koha e rilyerjes: 2-4 orë

Mbulimi: 10m2/l

Shkëlqimi: Mat

Numri i shtresave: 2

Sistemi i rekomanduar i lyerjes: TOP PRIMER (një shtresë) + SMART PLAST (2 shtresa)

Tonalitetet: E bardhë dhe merr ngjyrë në një numër të pakufizuar tonalitetesh 

Paketimi: E bardhë (1L, 3L, 9L) | Bazat (1L, 3L,9L)

SMART PLAST

    bottom of page