top of page

Bojë akrilike profesionale, për përdorim të jashtëm, mbulim i lartë

 

• Mbulim i lartë • Rezistencë e mirë ndaj kushteve të vështira të motit • Ngjitje e shkëlqyeshme • Rezistencë e lartë ndaj sipërfaqeve alkaline • Kombinohen vetitë e shkëlqyera me një çmim tërheqës • Numër i pakufizuar i tonaliteteve

 

Përdorimi: I jashtëm

Sipërfaqe: Mur

Qëllimi: Lyerje përfundimtare

Aplikimi: Rul, furçë

Hollimi: 10-15% v/v me ujë

Koha e tharjes: 1-2 orë

Koha e rilyerjes: 3-4 orë

Mbulimi: 10m2/l

Shkëlqimi: Mat

Numri i shtresave: 2

Sistemi i rekomanduar i lyerjes: TOP PRIMER (një shtresë) +  SMART ACRYL (2 shtresa)

Tonalitetet: E bardhë dhe merr një numër të pakufizuar tonalitetesh

Paketimi: E bardhë (1L, 3L, 9L) | Bazat: 1L, 3L, 9L

SMART ACRYL

    bottom of page