top of page

MONODUR, Astar me bazë nefti, i papërshkrueshëm nga uji me ngjitje të fortë dhe depërtim të lartë.

 

• Astar akrilik • Izolon Ndotësit • Rezistencë e lartë ndaj sipërfaqeve alkaline 

 

Përdorimi: I brendshëm, I jashtëm

Sipërfaqe: Mur, Tarracë

Qëllimi: Izolim

Aplikimi: Rul, furçë

Hollimi: 10-40% me WS-100

Koha e tharjes: 1-2 orë

Koha e rilyerjes: 2-4 orë

Mbulimi: 7-8m2/l

Numri i shtresave: 1

Tonalitetet: Pa ngjyrë

Paketimi: 1L, 5L, 15L

MONODUR

    bottom of page