top of page

Bojë elastike e papërshkueshme nga uji dhe izolim i sipërfaqeve vertikale me cilësi të lartë

 

• Siguron izolim të shkëlqyeshëm dhe papërshkueshmëri nga lagështia, nuk zverdhet • Rezistencë e shkëlqyeshme ndaj kushteve të pafavorshme të motit • Mban elasticitetin e saj për shumë vite • Numër i pakufizuar i nuancave

 

Përdorimi: I jashtëm

Sipërfaqe: Mur, tarracë

Qëllimi: Lyerje përfundimtare, izolim

Aplikimi: Rul, furçë

Hollimi: 10%-20 v/v me ujë

Koha e tharjes: 1-2 orë

Koha e rilyerjes: 2-4 orë

Mbulimi: 9-12m2/l

Shkëlqimi: Mat

Numri i shtresave: 2

Sistemi i rekomanduar i lyerjes: MONODUR (një shtresë) +  MONOCOAT (2 shtresa)

Tonalitetet: E bardhë dhe merr një numër të pakufizuar tonalitetesh.

Paketimi: E bardhë (3L, 10L) | Bazat: 3L, 10L

MONOCOAT

    bottom of page