top of page

Kursen energji, ngjyrë e çertifikuar “e ftohtë”, cilësi e lartë

 

• Kursim energjie, izolim termik, bojë e çertifikuar “e ftohtë” • Ul përdorimin e kondicionerëve dhe ngrohjes qendrore • Kursime të konsiderueshme të energjisë • Rezistencë e shkëlqyeshme ndaj kushteve të vështira të motit dhe ndotjes së ajrit • Izolimi i zërit

 

Përdorimi: I jashtëm

Sipërfaqe: Mur, tarracë

Qëllimi: Lyerje përfundimtare

Aplikimi: Rul, furçë

Hollimi: 10% v/v me ujë

Koha e tharjes: 1-2 orë

Koha e rilyerjes: 4-8 orë

Mbulimi: 8-10m2/l

Shkëlqimi: Mat

Numri i shtresave: 2

Sistemi i rekomanduar i lyerjes: MONODUR (një shtresë) +  MONOCOAT THERMO (2 shtresa)

Tonalitetet: E bardhë dhe lyhet në një numër të pakufizuar të tonaliteteve të lehta.

Paketimi: 3L, 10L

MONOCOAT THERMO

    bottom of page