top of page

Bojë plastike me cilësi të lartë me veprim kundër mykut

 

• Ideale për zonat me lagështi dhe avujt e ujit (banjo, kuzhina) • Përmbajnë fungicide që mbrojnë filmin nga rritja e kërpudhave, mykut dhe baktereve • Performancë e lartë, bardhësi e shkëlqyer • Përhapje e përsosur • Rezultat i sigurt dhe i pandryshueshëm • Nuk ndotet, nuk zverdhet, nuk hiqet • Rezistencë e shkëlqyer ndaj larjes/pastrimit • Numër i pakufizuar i tonaliteteve të lehta

 

Përdorimi: I brendshëm

Sipërfaqe: Mur

Qëllimi: Lyerje përfundimtare

Aplikimi: Rul, furçë

Hollimi: 5-10% v/v me ujë

Koha e tharjes: 1-2 orë

Koha e rilyerjes: 2-4 orë

Mbulimi: 12-14m2/l

Shkëlqimi: Mat

Numri i shtresave: 2

Sistemi i rekomanduar i lyerjes: MONODUR NEPOY MICRONIZE (një shtresë) + ER-PLAST Kitchen&Bathroom (2 shtresa)

Tonalitetet: E bardhë dhe merr ngjyrë në një numër të pakufizuar tonalitetesh të lehta

Paketimi: 0.75L, 3L, 9L

ER-PLAST KITCHEN & BATHROOM

    bottom of page