top of page

Bojë plastike ekologjike për ambiente të brendshme, e një kualiteti superior dhe pa aroma të pakëndshme.

 

• Bojë ekologjike e çertifikuar. • Ideale për dhomat e fëmijëve. • Bardhësi e shkëlqyeshme. •Mbulim i lartë. • Rezultat i sigurt dhe i pandryshueshëm. • Rezistencë e shkëlqyeshme ndaj larjes/pastrimit, Klasa 1 (EN13300). • Numër i pakufizuar i tonaliteteve.

 

 • Përdorimi: I brendshëm
 • Sipërfaqja: Mur
 • Qëllimi: Lyerje përfundimtare
 • Aplikimi: Rul, Furçë
 • Hollimi: 12-15% v/V me ujë
 • Koha e tharjes: 1-2 Orë
 • Mbulimi: 12-13m²
 • Shkëlqimi: Mat
 • Numri i shtresave: 2
 • Sistemi i lyerjes: 1 Shtresë MONODUR NEPOY MICRONIZE + 2 Shtresa ER-PLAST ECO
 • Tonalitetet: E bardhë dhe merr një numër të pakufizuar tonalitetesh.
 • Paketimi: E bardhë (0.75L, 3L, 10L) | Bazat (1L, 3L,10L)

ER-PLAST ECO

  bottom of page