top of page

Bojë plastike, me cilësi të lartë dhe mbulim të madh

 

• Performancë e lartë • Bardhësi e shkëlqyeshme • Përhapje e përsosur • Nuk ndotet, nuk zverdhet, nuk zhvishet • Rezistencë e shkëlqyer ndaj larjes/pastrimit • Rezistencë e shkëlqyer ndaj kushteve të vështira • Numër i pakufizuar i tonaliteteve

 

Përdorimi: I brendshëm

Sipërfaqe: Mur

Qëllimi: Lyerje përfundimtare

Aplikimi: Rul, furçë

Hollimi: 5-10% v/v me ujë

Koha e tharjes: 1-2 orë

Koha e rilyerjes: 2-4 orë

Mbulimi: 12-14m2/l

Shkëlqimi: Mat

Numri i shtresave: 2

Sistemi i rekomanduar i lyerjes: MONODUR (një shtresë) + ER-PLAST (2 shtresa)

Tonalitetet: E bardhë dhe merr ngjyrë në një numër të pakufizuar tonalitetesh & në 9 tonalitete bazë të gatshme: 101 okër, 103 kafe, 105 blu, 107 jeshile, 109 tullë, 111 e verdhë, 113 e kuqe, 115 e zezë, 117 vjollcë.

Paketimi: E bardhë (0.375L, 0.75L, 3L, 10L) |  Bazat (1L, 3L, 10L) | Tonalitetet bazë (0.2L, 0.375L, 0.75L)

ER-PLAST

    bottom of page