top of page

RELIEF është një shtresë relievore, izoluese, dekorative e bazuar në një polimer të tretshëm në ujë, i përshtatshëm për mbrojtjen dhe ngjyrosjen e sipërfaqeve të jashtme dhe të brendshme. Bie në sy pasi krijon një ndjenjë të sipërfaqes së murit "të egër" (me teksturë) dhe njëkohësisht izolon murin. Siguron ngjitje të shkëlqyer dhe rezultate të shkëlqyera estetike, ndërsa siguron mbrojtje nga lagështia. Ka veti izoluese termike dhe zëri. I reziston kushteve më të vështira të motit dhe nuk zverdhet me kalimin e kohës.

ER-LAC Relief

    bottom of page