top of page

PANMONOX është një bojë e bardhë izoluese për mure dhe tavane, me ngjitje të shkëlqyer dhe mbulim të lartë për përdorim të brendshëm/të jashtëm. Ideale për sipërfaqe betoni, asbesti, çimentoje, gipsi, murature, novopan etj.

 

Sipërfaqja është e papërshkueshme nga uji dhe merr frymë. Ka ngjitje të fortë dhe ndihmon në stabilizimin e sipërfaqeve të vjetra. Rekomandohet veçanërisht si një shtresë e parë primer në sipërfaqe të pista, pasi përbërja e tij unike izolon të gjitha papastërtitë që ulen ose nga tymi dhe tymrat e shkarkimit ose nga lagështia për shkak të mykut, mikroorganizmave etj., duke parandaluar kështu shfaqjen e tyre në sipërfaqe.

ER-LAC PANMONOX

    bottom of page