top of page

ER-ACRYL ECO, bojë akrilike ekologjike e një cilësie të lartë.

 

• Rezistencë e shkëlqyeshme ndaj kushteve të vështira të motit • Aderim dhe rezistencë e lartë ndaj kohës • Mbulim i lartë • Hidroizolim shumë i mirë • Numër i pakufizuar i tonaliteteve

 

Përdorimi: I jashtëm

Sipërfaqe: Mur

Qëllimi: Lyerje përfundimtare

Aplikimi: Rul, furçë

Hollimi: 15% v/v me ujë

Koha e tharjes: 1-2 orë

Koha e rilyerjes: 2-4 orë

Mbulimi: 12-13m2/l

Shkëlqimi: Mat

Numri i shtresave: 2

Sistemi i rekomanduar i lyerjes: MONODUR (një shtresë) +  ER-ACRYL ECO (2 shtresa)

Tonalitetet: E bardhë dhe merr një numër të pakufizuar tonalitetesh

Paketimi: E bardhë (1L, 3L, 10L) | Bazat: 1L, 3L, 10L

ER-ACRYL ECO

    bottom of page