top of page

100% bojë akrilike saten, e një cilësie të lartë për zonat me lagështirë.

 

• Barrierë absolute ndaj lagështisë • Sipërfaqe e satenit velvet • Nuk zhvillohet myk, kërpudha dhe alga • Mund të lahet vetë, sipërfaqet e papërshkueshme nga uji • Numër i pakufizuar i tonaliteteve

 

Përdorimi: I brendshëm, i jashtëm

Sipërfaqe: Mur

Qëllimi: Lyerje përfundimtare

Aplikimi: Rul, furçë

Hollimi: 10-20% v/v me ujë

Koha e tharjes: 2-3 orë

Koha e rilyerjes: 4-6 orë

Mbulimi: 12-13m2/l

Shkëlqimi: Saten 5-10%

Numri i shtresave: 2

Sistemi i rekomanduar i lyerjes: MONODUR (një shtresë) +  DYNA-LAC (2 shtresa)

Tonalitetet: E bardhë dhe merr një numër të pakufizuar tonalitetesh

Paketimi: E bardhë (0,75L, 3L, 10L) | Bazat: 1L, 3L, 10L

DYNA-LAC

    bottom of page